Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Schrijf je in
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Whale tail

Ossidabile Whale tail

Terug naar overzicht

€ 38,00

Whale Tail , oftewel walvisstaart, van Ossidabile is het sieraad voor de duiker. Een prachtig kado voor de liefhebbers van de zee. Zowel voor jezelf of om kado te geven.

Ik wil graag meer weten.

  • Op voorraad

Weer weten? Lees hier verder

Whale Tail van Ossidabile

Whale tail, wat een unieke ervaring moet dat zijn om deze te zien! De walvis representeert de zee in zijn puurste vorm. Door het dragen van dit duiksieraad van Ossidabile, draag je jouw liefde voor de oceanen uit.

Walvissen en hun migratie

Steeds vaker komt het voor dat walvissen worden gespot op nieuwe plekken. Tegenwoordig worden ze zelfs in de Noordzee gezien. Ook daar zie je de fonteinen van water en lucht uit hun luchtgaten worden geblazen. En zelfs met nog meer geluk zie je de Whale Tail of walvisstaart bovenwater steken.

Voor jezelf of als cadeau voor de duiker

Of je een Ossidabile sieraad nu voor jezelf koopt of als cadeau voor een duiker, jouw sieraad wordt steeds persoonlijker. Dit doordat het bronzen sieraad verkleurd en uniek wordt.

Meer ontdekken?

Wil je nog meer uit je duiken halen en meer ontdekken? Schrijf je dan in voor de PADI Advanced Open Water Duikcursus en leer nog meer. Je kunt je kennis en je ervaring ook doormiddel van PADI specialties verder uitbreiden. De Walvisstaart hanger van Ossidabile stimuleert je verder te kijken.

Alles op een rijtje

  • Fabricage proces Handmatig
  • Materiaal Brons
  • Omschrijving Bedel / Hangertje
  • Afmeting ( L x H in mm)
  • Accessoires Wax katoen nekkoort

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »