Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Start vandaag nog!
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Teric

Shearwater Teric

Terug naar overzicht

€ 1.125,00

Teric van Shearwater is momenteel de toonaangevende duikcomputer. De Teric heeft een duidelijk afleesbaar kleurenscherm. Daarbij is deze Shearwater duikcomputer geschikt voor de beginnende duiker en voor technische duikers.

Ik wil graag meer weten.

 • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzenden in Nederland vanaf €75

Weer weten? Lees hier verder

Teric duikcomputer van Shearwater

De Teric is de nieuwste duikcomputer van Shearwater. Dit polsmodel heeft de grootte van een horloge. Maar daarbij heeft de Teric wel de kracht van een zeer complete duikcomputer.

Mogelijkheden van de Shearwater Teric

De mogelijkheden voor deze duikcomputer zijn zeer uitgebreid. Ondanks zijn kleine formaat, biedt de Teric veel instellingen voor jouw avonturen onderwater. De functies bestaan uit:

 • Recreatieve modus
 • Technisch duiken modus
 • Rebreather modus
 • Bottom timer
 • Free diver modus

Duidelijk te lezen duikcomputer

Het Amoled scherm zorgt voor een scherp beeld onderwater. De Teric duikcomputer is daardoor makkelijk en duidelijk af te lezen. De grote weergave geeft de duikinformatie in grote cijfers weer. Vervolgens zorgt deze instelling voor een helder en duidelijk beeld.

Daarbij is er de standaard weergave. Met deze instelling geeft de Teric in één oogopslag alle essentiële decompressie informatie.

Waarom kiezen voor de Shearwater Teric?

Waarom je zou kiezen voor de Teric van Shearwater? Logisch, je bent in één klaar klaar voor alle type duiken. Of je nu een recreatieve of technische duiker bent, de Teric kan het allemaal aan.

Ook wanneer je naast duiken aan Freediving doet, dan zit je met de Teric goed. Deze computer heeft ook een freedive modus met verschillende instelbare alarmen.

Digitaal kompas

Met het ingebouwde digitaal kompas, je kun eenvoudig navigeren. Waar het vaak lastig is een digitaal kompas af te lezen. Is dat bij de Teric ook helder en eenvoudig. Het kompas van deze Shearwater computer heeft een aantal verschillende weergave opties.

Optionele zender van Shearwater

Wanneer je graag gebruik maakt van een zender, dan kan dat met de Teric. Shearwater heeft een eigen zender, welke naadloos werkt met de Teric.

Bovendien zijn er zenders van andere merken, welke ook goed met de Teric integreren. Dit zijn de zenders van TUSA en van Aqualung. Let wel dat wanneer je een ander merk zender gebruikt, je beperkte garantie op jouw duikcomputer hebt.

Software, Shearwater App en logboek

Shearwater computers, waaronder de Teric, werken naadloos samen met de Shearwater App. In de app kan je jouw duikinformatie inlezen, opslaan en analyseren. Zo kun je jouw duiken nog een keer herbeleven. Alle duikinformatie wordt helder weergegeven en door middel van Bluetooth naar de app gestuurd. Je kunt de App hier gratis downloaden.

Conclusie van de Shearwater Teric

De eindconclusie van de Teric wijst uit dat je te maken hebt meer een zeer complete duikcomputer. Alle functies zijn instelbaar en bovendien persoonlijk in te stellen. Zelfs de kleuren van de weergave kan je zelf bepalen.

Wanneer je op zoek bent naar een veelzijdige duikcomputer die je ook als horloge kunt dragen. Dan is de Teric het overwegen waard!

 

Alles op een rijtje

 • Recreatief duiken Ja
 • Nitrox geschikt
 • Zender geschikt Optioneel - tot 2 zenders
 • Kompas Ja
 • Technisch duiken Ja
 • Rebreather Ja

Onze duikers bekeken dit ook:

Wellicht is dat ook wat voor jou?

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »