Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Schrijf je in
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Sidemount Bungee tri-glide 2 ogen

D-Luxe Dive Gear Sidemount Bungee tri-glide 2 ogen

Terug naar overzicht

€ 4,25

Met de Sidemount bungee tri-glide met 2 ogen heb je een makkelijke en gestroomlijnde manier om jouw bungees te monteren. Wanneer je deze monteert op de rechter schouder, heb je één oog over om jouw inflator aan vast te zetten.

Ik wil graag meer weten.

  • Op voorraad

Weer weten? Lees hier verder

Sidemount bungee tri-glide 2 ogen

De sidemount bungee tri-glide met 2 ogen is het custom onderdeel voor een optimale bungee voering van jouwsidemount set. Met de dubbele ogen ben je nog diverser in de mogelijkheden die je hebt voor bungee montage.

Waarom dubbele ogen

Om jouw sidemount bungees te monteren zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je kunt dit met een standaard tr-glider en een stukje nylon koord doen. Vervolgend kom je op jouw rechter schouder vaak ruimte te kort om de sidemount inflator vast te zetten.

Met de Sidemount bungee tri-glide met 2 ogen heb je een makkelijke en gestroomlijnde manier om jouw bungees te monteren. Wanneer je deze monteert op de rechter schouder, heb je één oog over om jouw inflator aan vast te zetten. Op deze manier heb je één boltsnap minder op de borst. Vooral handig wanneer je èn jouw inflator èn jouw droogpak moet bedienen.

Minder slijtage op de bungee

Doordat de ogen iets zijn afgerond, heb je minder slijtage aan jouw bungee cord. De tri-glider is gemaakt uit hoogwaardig RVS en is slijtvast. Ook roest deze niet en zo kan je sidemount duiken in zoetwater en zoutwater. 

Zowel links als rechts te monteren

De sidemount bungee tri-gliders kunnen zowel links als rechts op jouw harnas worden gemonteerd. De ideale manier om jouw bungees gestroomlijnd en eenvoudig op jouw XDEEP te gebruiken.

Onze duikers bekeken dit ook:

Wellicht is dat ook wat voor jou?

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »