Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Schrijf je in
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Sidemount Bungee tri-glide 1 oog

D-Luxe Dive Gear Sidemount Bungee tri-glide 1 oog

Terug naar overzicht

€ 4,25

Sidemount Bungee Tri-glide, de custom bungee glider voor jouw sidemount wing. Eenvoudig te monteren en voor een optimale en gestroomlijnde tank-bungee voering.

Ik wil graag meer weten.

  • Op voorraad

Weer weten? Lees hier verder

Sidemount bungee tri-glide 1 oog

De sidemount bungee tri-glide met 1 oog is het custom onderdeel voor een optimale bungee voering van jouw sidemount set.. Dit kleine custom onderdeel zorgt voor een gestroomlijnde manier om de bungees van jouw sidemount tanks te monteren.

Waarom dit zo handig is

Om jouw sidemount bungees te monteren zijn er veel verschillende mogelijkheden. Je kunt dit met een standaard tr-glider en cord of 4 mm bungee maken. Toch geeft deze manier altijd wat wrijving door de knopen en het materiaal waar de bungee langs schuurt.

Met de Sidemount bungee tri-glide heb je een makkelijke en gestroomlijnde manier om jouw bungees te monteren. Weef de tri-glider door de harnas-webbing en stel de voor jou juiste hoogte in. Vervolgens haal je de bungee door het oogje heen en klaar ben je. 

Slijtage van de bungee

Doordat de ogen iets zijn afgerond, heb je weinig slijtage aan jouw bungee cord. De tri-glider is gemaakt uit hoogwaardig RVS en is slijtvast. Ook roest deze niet en zo kan jij probleemloos sidemount duiken in zoetwater en zoutwater. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »