• Alle PADI opleidingen op één adres
 • Flexible PADI duikcursussen
 • 06 46305063

Van 23 juli tot 31 juli 2021 zijn wij open op afspraak. Mail naar [email protected]

Van 23 juli tot 31 juli 2021 zijn wij open op afspraak. Mail naar [email protected]


  Vulstation

  Duikfles vullen bij ons vulstation

  Bij ons vulstation kun je nu jouw duikfles vullen tijdens de openingstijdenvan onze PADI 5* duikschool. Je kunt bij ons vullen tot 230 bar. (300 bar nog niet beschikbaar op dit moment)

  Ons BAUER Pure-Air vulstation is geïnstalleerd door CST-Schiphorsten is uitgerust met alle veiligheidsmaatregelen om jou van een goede luchtkwaliteit te voorzien

  Bereikbaarheid en parkeren

  Scuba Connection is makkelijk bereikbaar vanuit het Gooi en Almere/Amsterdam. Onze duikwinkel met vulstation vind je op de Lambertus Hortensiuslaan 36, de doorgaande weg naar Bussum en parkeren kun je gratis voor de deur.

  Vanuit de richting A1 Amersfoort - Hilversum

  Vanaf de A1 van Hilversum in de richting Amsterdam neem je afslag 7 Naarden-Bussum en volg je de richting Naarden. Vervolgens blijf je rechtdoor rijden tot de eerste rotonde en deze neem je 3/4. Nu de weg volgen en de eerste mogelijkheid bij tweede verkeerslichten linksaf slaan. Vervolgens vind je ons vulstation aan de linkerkant van de straat.

  Vanuit de richting A1 Almere - Amsterdam

  Kom je vanuit de richting Almere /Amsterdam naar onze PADI duikschool, neem dan afslag 8 richting Naarden. Blijf de weg volgen en ga bij de tweede verkeerslichten rechts. Dan vind je ons vulstation aan de linkerkant.

  Kosten voor het vullen

  Je kunt bij ons vulstation je fles vullen per keer. Maar voordeliger is onze vulkaart. Deze is verkrijgbaar vanaf €25.

  • 7 liter €2,50 per flesvulling
  • 10 liter €3,50 per flesvulling
  • 12 liter €4,20 per flesvulling
  • 7 liter dubbelset €5,00 per flesvulling
  • 8,5 liter dubbelset € 6,00 per flesvulling
  • 10 liter dubbelset €7,00 per flesvulling

  Algemene voorwaarden gebruik vulstation

  De vuldruk voor gebruik van ons vulstation is +/- 200 BAR.
  Bij gebruik van ons vulstation controleren wij de duikfles op een geldige hydrostatische keuring en een jaarlijkse visuele inspectie.

  Verantwoordelijk voor goed onderhoud en tijdige keuring van je duikfles en kranen zijn voor de eigenaar/gebruiker van de duikfles. 

  Scuba Connection is niet aansprakelijk voor diefstal en/of verdwijning van duikflessen welke voor vullen worden achtergelaten. Met andere woorden achterlaten en gebruik maken van ons vulstation is geheel op eigen risico.

  Wij houden ons het recht voor om duikflessen te weigeren wanneer deze niet geschikt zijn voor duikactiviteiten of door ons als niet veilig worden geacht, zonder verdere opgave van reden.

  En tot slot: Bediening van het vulstation is alleen voorbehouden aan teamledenvan Scuba Connection.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »