Winkelmand

PADI Professional worden, dat is mijn toekomst!

Jij wilt PADI professional worden? Dat is een geweldige beslissing. Het is een mooie aanvulling op je dagelijkse bezigheden als ontspanning. Maar ook jouw kans om de wereld in te gaan en op een tropische locatie te gaan werken. Zoals bijvoorbeeld op Curaçao of Bonaire.

PADI professionele opleidingen bij Scuba Connection

Bij Scuba Connection hebben we een staff die ervaren is en jou kan begeleiden om jouw duikcarrière een vliegende start te geven. Want in onze staff hebben we PADI IDC instructors en Berdi Boeve is de eigen PADI Course Director. Je leert daarom de ins- en outs van de duikindustrie.

Hoe start je aan een carrière als PADI pro?

De eerste opleiding op professioneel niveau is PADI Divemaster. Wanneer jij 40 duiken hebt gemaakt en PADI Rescue Diver bent, dan kan je beginnen met deze opleiding. Vanaf daar kan jij bij onze 5* PADI Duikschool verder met Assistent Instructeur. Vervolgens kan je bij Berdi zelfs door voor PADI Instructeur en PADI specialty Instructeur.

Je gaat beginnen!

Heel gaaf en een besluit waar je geen spijt van krijgt. Je kunt bij ons veel ervaring op doen mede omdat we ook lesgeef locaties hebben bij Europarcs Resorts in bijvoorbeeld Amsterdam. Door onze centrale ligging zijn we ook makkelijk te bereiken. Vanuit Almere en Hilversum ben je met 15 minuten bij onze PADI duikschool.

Als je start, neem je je agenda mee en maken wij een cursus op maat voor je. Dat is wel zo prettig. We proberen je wel in groepen te laten werken, maar starten de PADI professional cursussen altijd. We houden van onze flexibele planning, want dat is prettig voor al onze kandidaten.

Hoe bereid ik me voor?

Je voorbereiding op jouw cursus, of dit nu PADI Divemaster of een PADI (assistent) Instructeursopleiding is, begint bij een intake gesprek. Vervolgens is het goed om in ieder geval alvast jouw duikbrevetten mee te nemen en een geldige medische verklaring hebt. Die medische verklaring mag niet ouder zijn dan 12 maanden. Neem ook jouw duiklogboek mee zodat wij gelijk kunnen zien of je aan de voorvereisten van de professionele PADI voldoet.

Ik wil werken in het buitenland, kunnen jullie mij helpen?

Oh zeker! Wij heten niet voor niets Scuba Connection! Want door onze eigen internationale ervaring en de 20 jaar lange internationale ervaring van PADI Course Director Berdi Boeve hebben we een heel groot netwerk. Zoals wij dat noemen zijn dat onze Scuba Connectors. Ons netwerk rijkt van de Filippijnen tot werken op Curaçao en Bonaire. Wij helpen je graag een een passende functie als PADI duikinstructeur te vinden ergens op deze planeet.