Van 21-09-2020 tot 05-10-2020 zijn wij op vakantie.
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Duiken op vakantie? Start alvast hier met jouw duikcursus

PADI Duiken op vakantie? Start alvast hier met jouw duikcursus

Terug naar overzicht

€ 325,00

Alvast starten met duiken en de cursus op vakantie afmaken? Dat kan met de PADI Vakantiecursus. Je rondt de theorie en het zwembad in Nederland af. Vervolgens maak je jouw buitenwaterduiken op jouw vakantiebestemming.

Ik wil graag meer weten.

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzenden in Nederland vanaf €75

Weer weten? Lees hier verder

PADI Vakantie cursus (Open Water Referral)

Om optimaal te kunnen genieten van je duikvakantie is heel populair om alvast aan je PADI vakantiecursus te beginnen.

De vakantie voor de deur en je wilt graag je PADI Open Water duikbrevet halen. Je hebt al zin om het heldere en warme water te gaan ontdekken. Zie je jezelf al zweven op een tropisch rif?

Wat is dat dan die vakantiecursus?

Heel eenvoudig eigenlijk! Je doet hier thuis alvast je theorie en je zwembadduiken. Wij houden bij wat je allemaal al hebt gedaan. Vervolgens maak jij op je vakantiebestemming je de 4 verplichte buitenwaterduiken en heb je jouw PADI duikbrevet op zak. Dus je deelt je Open Water Diver cursus op in tweeën.

De theorie

PADI beschikt over verschillende typen lesmaterialen. Wij gebruiken doorgaans de meest moderne. In dit geval de PADI Open Water Touch. Bij de Touch materialen krijg je van ons jouw studiematerialen digitaal. Je kunt studeren in je eigen tempo en op jouw moment. Op de achtergrond kunnen wij de vorderingen bijhouden en je helpen waar dat nodig blijkt.

Deze moderne leermethode combineert uitleg en video’s om de duiktheorie uit te leggen. je zult zelf zien hoe eenvoudig en snel het gaat.

Zwembadduiken

Vaardigheden om zelfstandig te leren duiken, leren we je aan in één van onze zwembaden. Ter plaatse leer je omgaan met jouw duikmaterialen en leer je vaardigheden aan onder- en bovenwater, om veilig te kunnen duiken. Duiken is niet moeilijk om te leren en wij zullen je begeleiden gaande weg het proces! Bij al onze cursussen sta jij centraal. Gaat het sneller, pakken we door en heb je wat meer tijd nodig? Ook geen probleem, dan nemen we de tijd voor je.

Het vervolg op je vakantiebestemming

Na afronding van de theorie en het zwembad hebben wij jouw papierwerk klaar om je buitenwaterduiken op vakantie te gaan afronden. Als je al weet waar je heen wilt dan kunnen wij ook de duikschool waar je naartoe gaat alvast een bericht sturen en een kopie van jouw papierwerk.

Vraag ons gerust of wij iemand op jouw bestemming kennen. De kans is heel groot. Zeker wanneer je naar Curaçao of Bonaire gaat dan zorgen wij persoonlijk dat je goed terecht komt en hoef je alleen nog maar op de afgesproken tijd op de duikschool te verschijnen. De rest hebben wij al voor je geregeld.

Houd er rekening mee dat er op de vakantiebestemming bijkomende kosten zijn voor het maken van de buitenwater duiken. Deze zijn niet in onze cursusprijs meegerekend.

Eigen materialen

Onze duikmaterialen in de school zijn natuurlijk super om mee te beginnen. Voor jouw comfort en pasvorm raden wij aan om eigen materialen te overwegen. Nee, niet gelijk een complete duikuitrusting aanschaffen zodra je je theoriecode in de e-mail hebt! Maar laat je door ons informeren in de winkel voor een eigen masker, snorkel en vinnen om mee te beginnen.

Alles op een rijtje

  • Minimale leeftijd 10 jaar
  • Deelname vereisten Normale zwemvaardigheid
  • Duur van de cursus 3-4 weken
  • PADI materialen inclusief Ja
  • Bevetkosten inclusief Ja
  • Gebruik duikmaterialen Ja
  • Hoe diep mag ik? Voor afronding dien je nog de buitenwaterduiken te maken, dan mag je tot 18 meter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »