Van 21-09-2020 tot 05-10-2020 zijn wij op vakantie.
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
PADI Onderwaterfotografie Specialty

PADI PADI Onderwaterfotografie Specialty

Terug naar overzicht

€ 149,00

Van vakantiekiekjes naar onderwaterfoto's. Daar is de PADI specialty Onderwaterfotografie voor bedoeld. Krijg tips & tricks van Olga Knijn, Sea&Sea ambassadeur.

Ik wil graag meer weten.

 • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzenden in Nederland vanaf €75

Weer weten? Lees hier verder

PADI Onderwaterfotografie specialty

Onderwaterfotografie wordt steeds populairder. Dat komt doordat er steeds meer video en foto's worden gemaakt. Dus waarom niet onderwater? Gelukkig hebben wij Olga. Ol is niet alleen onderwaterfotografe maar ook ambassadeur van Sea&Sea onderwater camera's en accessoires.

Ik heb de camera al...

Je hebt een mooie set voor onderwater gekocht en de foto’s zijn maar niet zoals je wilt. Te blauw, onscherp of overbelicht. Of… Je hebt een of twee externe flitsers en krijgt ze maar niet goed afgesteld. Je zou ook weleens zo’n foto met een zwarte achtergrond willen maken. Herken je dit? Dan is de PADI onderwaterfotografie specialty de ideale cursus voor jou.

Onderwaterfotografie is voor iedere duiker

Deze PADI specialty is er voor iedereen die meer te weten wil komen over zijn camera. Bovendien ook voor het maken van mooiere onderwaterfoto’s. Ongeacht met welke camera en je fotografeert, zijn er altijd verbeterpunten om net die ene onderwaterfoto te maken.

Wat je gaat leren

Tijdens de specialty onderwaterfotografie leer je werken met de belangrijkste technische begrippen zoals:

 • focuspunt
 • witbalans
 • diafragma
 • sluitertijd
 • ISO

Bovendien wordt er aandacht gegeven aan hoe je een goede compositie maakt en welke invloed een flitser op je onderwaterfoto’s heeft. Want deze elementen zijn erg essentieel bij onderwaterfotografie.

AHA Momenten

Je zult merken dat er behoorlijk wat aha-momenten tijdens de workshop voorbij komen. De groep cursisten bestaat uit maximaal 6 personen zodat iedereen voldoende persoonlijke begeleiding krijgt. Zo kan je jouw Aha momenten met elkaar delen en samen tot nog mooiere onderwaterfoto's komen

Verschillende onderwatercamera's

Omdat er ondertussen veel verschillende camera’s zijn op de markt zijn, ga je aan de slag met wat voor jouw onderwatercamera belangrijke instellingen zijn.

Daarna gaan we naar de basisinstellingen zoals scherpstellen en iso-waarde. Vervolgens gaan we het hebben over de belichtingsdriehoek, waarbij de termen diafragma, sluitertijd uitgelegd worden.

We eindigen de ochtend met het meest besproken maar ook meest moeilijke onderwerp van de fotografie, de compositie.

Het water in

Om het geleerde in de praktijk te brengen ga naar het zwembad waar je met jouw eigen leerdoel het water in gaat. Hier komen de theorie en de praktijk samen. Tijdens dit gedeelte krijg je direct antwoord op de vragen waar je tegenaan loopt. Op deze manier wordt jij, ongeacht het niveau of de onderwatercamera waar je mee fotografeert uitgedaagd.

Deelnamevereisten

 • Minimale leeftijd van 10 jaar (voor de PADI Adventure Diver)
 • PADI Open Water Diver Brevet (of equivalent van een andere organisatie)

Inbegrepen in de cursus

 • Jouw eigen PADI studiematerialen (boek of digitaal)
 • Luchtvullingen voor de duiken

Onderwatercamera

Wanneer je geen eigen onderwatercamera hebt voor de PADI onderwaterfotografie specialty, kan deze worden gehuurd bij onze duikschool.

Duur van de cursus

 • Eén dag of twee avonden

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »