Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Start vandaag nog!
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
PADI Winter workshops

PADI Winter workshops

Onze Winter Workshops zijn masterclasses om de winter door te komen. Je leert uiteenlopende duiktechnieken om zo weer klaar te zijn voor jouw vakantie en het nieuwe duikseizoen 2020

Seen 4 of the 4 products

Winter duikworkshops bij Scuba Connection

Onze winter duikworkshops zijn ervoor om jou deze winter actief te houden met duiken. Het kan dan wel winter zijn en het buitenwater kouder, maar daarom hoef je nog niet te stoppen met duiken.

Waarom deze duikworkshops?

De verschillende duikworkshops hebben we ontwikkeld om jouw duikvaardigheden op peil te houden. Bovendien kan je nieuwe materialen proberen en nieuwe duiktechnieken aanleren. Zo blijf je toch bezig en heb je een stevige basis voor jouw duikvakantie of het nieuwe duikseizoen.

Wat je allemaal kunt doen tijdens de workshops

We hebben een uitlopend pakket aan workshops samengesteld. Zo kan je leren in een droogpak duiken, jouw drijfvermogen aanscherpen en XDEEP wings uitproberen. Ook is er de sidemount workshop, zo leer je duiken in een hele andere set-up.

Droogpak oriëntatie

Wanneer je in de winter wilt door duiken, dan is een droogpak onmisbaar. Als je nog nog nooit in een droogpak hebt gedoken, dan is de droogpak workshop echt iets voor jou. Tijdens deze oriëntatie leggen er de verschillende droogpakken uit en doen we een droogpak oriëntatie in het zwembad.

Leer omgaan met jouw droogpak en kom meer te weten over warm blijven onderwater. Het is niet moeilijk, want met een paar droogpak tips, duik je snel veilig en comfortabel de hele winter door.

TEC Workshop

Vanaf februari gaan wij ook aan de slag met technisch duiken. Voor jouw opleiding, maken wij gebruik van het PADI TecRec systeem. Met de TEC workshop, krijg je de eerste inzichten in technisch duiken. Een basis waarna je kunt beslissen of technisch duiken ook iets voor jou is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »