• Alle PADI opleidingen op één adres
 • Flexible PADI duikcursussen
 • 06 46305063

Van 23 juli tot 31 juli 2021 zijn wij open op afspraak. Mail naar [email protected]

Van 23 juli tot 31 juli 2021 zijn wij open op afspraak. Mail naar [email protected]

  PADI Duikcursus

  PADI Duikcursus doen, een investering in jezelf

  Wil jij ook een PADI Duikcursus doen? Bij Scuba Connection geven wij een breed scala van PADI duikcursussen. Op deze pagina meer over het PADI systeem en leer vandaag nog duiken. Wachten leidt alleen maar tot “had ik dit maar eerder gedaan”.

  Duikbrevet en het PADI Systeem

  Overal ter wereld herken je het PADI-logo. Herkenbaar en betrouwbaar. Het PADI-systeem is wereldwijd zijn PADI Duikcursussen het meest gebruikt om duikers te leren duiken.

  Het doen van een PADI duikcursus is een goede investering in jezelf. Het geeft je toegang tot de overige 70% van deze planeet. Veel vakantiebestemmingen bieden duiken als een activiteit om je gedachte echt even te verzetten. Geen telefoon, geen e-mail maar alleen het rustgevende geluid van je eigen ademhaling en een adembenemende omgeving.

  PADI, wat is dat?

  PADI staat voor Professional Association of Dive Instructors. En is een educatie-systeem wat al meer dan 50 jaar succesvol duikers opleid. PADI werkt met moderne en toegankelijke lesmaterialen. PADI heeft zich in de markt al bewezen is al jaren het meest gebruikte systeem ter wereld. Wist je dat meer dan 70% van alle duikbrevetten die worden uitgegeven per jaar, PADI brevetten zijn?

  Vandaar dat veel startende duikers niet vragen om hun duikbrevet, maar hun “PADI” te halen. Waar je eigenlijk bedoeld dat je een PADI duikcursus gaat doen.

  Dive Today filosofie

  Duiken leer je door te duiken en niet door uren lang in een klaslokaal te zitten. De duiktheorie is essentiële kennis die je nodig hebt om de praktijk te ondersteunen. Het PADI systeem is ontwikkeld om te leren duiken door daadwerkelijk het leeuwendeel van jouw cursus onderwater te zijn. Niet wachten, maar duik erin!

  Hoe moeilijk is het halen van je brevet?

  Duiken leren is niet moeilijk. Met een normale gezondheid en zwemvaardigheid zorgt al dat jij kunt leren duiken. In het PADI lessysteem sta jij als duiker centraal, ongeacht het niveau van je brevet. Het is er is erop gericht dat jij, met het halen van de vereisten aan jouw PADI Duikcursus, jij jouw brevet krijgt.

  Dit betekent zoveel als wanneer je meer tijd nodig hebt, die tijd en aandacht wordt gegeven om de betreffende vereiste te halen. Pik je het snel op, dan gaan we verder, heb je iets langer nodig? Dan doen we er wat langer over.

  Wat als ik al een duikbrevet heb, wat is er nog voor mij?

  PADI heeft een heel groot programma voor vervolgopleidingen. Je kunt je interesses najagen door het volgen van PADI specialty cursussen. Of deel te nemen aan gevorderde PADI duikcursussen die je kennis en ervaring vergroten. Wellicht heb je interesse in onderwaterfotografie, wil je in een droogpak leren duiken en wellicht een carrière move en PADI duikinstructeur worden.

  Wie zijn PADI Instructeurs?

  PADI instructeurs zijn ervaren PADI duikers die zich hebben toegelegd op het geven van PADI duikcursussen. Ook zijn zij gepassioneerd duikers en delen ze graag hun ervaringen. Zij zijn getraind in het gebruik van het didactische systeem van PADI en kunnen dit en hun eigen stijl inzetten om jou als duiker een leuke en veilige ervaring te geven. Waar dan ook ter wereld.

  Bij Scuba Connection weten wat daar aan vooraf gaat en waar de instructeurs doorheen moeten. Dit omdat wij zelf instructeurs opleiden. Berdi, een van de grondleggers van Scuba Connection is PADI Course Director. De hoogste certificering binnen het PADI systeem en een van de actiefste instructeursopleiders in Nederland.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »