Van 21-09-2020 tot 05-10-2020 zijn wij op vakantie.
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
PADI Divemaster cursus

PADI PADI Divemaster cursus

Terug naar overzicht

€ 595,00

De PADI Divemaster cursus is de start van een professionele duikcarriere. Leer meer over duiken in het algemeen en duikers begeleiden tijdens duiken en opleidingen in het bijzonder. Dit is de springplank voor jouw "career change".

Ik wil graag meer weten.

  • Op voorraad Gratis verzending Gratis verzenden in Nederland vanaf €75

Weer weten? Lees hier verder

PADI Divemaster: WORDT PADI PROFESSIONAL

De PADI Divemaster opleiding is de eerste stap in het professionele circuit van het PADI systeem. Na dit besluit gaat er een nieuwe wereld voor je open. Namelijk de wereld van duikprofessional. Met het behalen van je Divemaster brevet kun je meteen aan de slag bij een PADI duikschool.

Jouw functie als professional

De Divemaster cursus is de duikcursus waar je echt om je heen leert kijken en te werken met duikers die aan een duikopleiding deelnemen. Tevens mag je gaan werken met gecertificeerde duikers door hen te begeleiden. Daarom vinden veel Divemasters het ook een waardevolle aanvulling in hun taak als duikleider bij hun duikclub of duikvereniging. Dus het maakt niet uit hoe jij je Dive master brevet inzet want je zult zien dat je met andere ogen naar duiken en duikers gaat kijken.

Wat je gaat leren tijdens de cursus

De cursus is erop gericht je duikvaardigheden te perfectioneren. Daarmee bedoelen wij dat de theoretische kennis op een professioneel niveau wordt gebracht. Daarbij worden ook jouw organisatorische vaardigheden verder aangescherpt. Want je leert ook hoe je duikers met een duikbrevet kan begeleiden. Je leert ook toezicht houden op cursisten en hoe je de PADI duikinstructeur bij duikopleiding kunt assisteren.

Meer over Divemaster worden en zijn, lees ons artikel over PADI Divemaster hier.

Deelnamevereisten

  • Minimaal 18 jaar oud
  • PADI Rescue Diver brevet (of gelijkwaardig),
  • 40 gelogde duiken,
  • Geldige EFR (EHBO en Reanimatie)

Bijkomende kosten bij deze cursus

De de kosten van de cursus zijn de opleidingskosten bij PADI 5* Duikschool Scuba Connection. Er zijn bijkomende kosten en hieronder zie je de kosten op een rij:

  • Divemaster boekenpakket (Divemaster Crewpack) € 259
  • Certificeringsaanvraag en kosten

Je bent gewend om je gegevens door te geven aan de instructeur. Bij de professionele opleidingen gaat dit net even anders. Je dient voor de Divemaster een aanvraagformulier in te vullen in in te sturen naar PADI. Dat regelen wij natuurlijk met jou.

Aanvraagkosten PADI Divemaster:

  • €125 (direct aan PADI te betalen)

Hoe verder als PADI Professional

Wanneer je gecertificeerd bent voldoe ook aan de voorvereisten voor deelname aan de PADI Assistent Instructor cursus of zelfs met de PADI IDC (de PADI Instructeurs cursus).

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »