PADI Awards ontvangen bij Scuba Connection

Op Duikvaker 2019 ontvingen wij onze eerste PADI Awards! Hoe wij werden verrast en overrompeld lees je in nieuwsbericht. Al is de beurs alweer even voorbij, in de weken erna vielen er nog meer Awards in de bus!

Award ontvangen versus prijzen winnen

Bij het winnen van een prijs betekent het dat je aan een wedstrijd hebt meegedaan. Dat komt met winnaars en verliezers. Omdat wij de Connection in onze bedrijfsnaam hebben, geloven we niet in winnen of verliezen.

Daarom zijn we zo blij met de Awards. Want een Award is een blijk van waardering voor wat je hebt gedaan. Je wordt beloond voor je harde werk en je inzet.

Elite Instructor Awards

De PADI frequent Trainer Award zijn de jaarlijkse awards waar je een benoeming en onderscheiding krijgt voor het aantal duikers wat je hebt opgeleid in het vorige jaar. Zodra je 50 of meer duikers hebt opgeleid dan ontvang je deze!

Olga, bijna meer onder- dan boven water!

Olga heeft over 2018 deze Elite Instructor onderscheiding ontvangen door meer dan 50 duikers op te leiden! Terwijl we nog maar net zijn begonnen. Vorig jaar is Olga dan ook veel aan de waterkant te vinden geweest. Met dit als resultaat. Heel trots zijn we op deze onderscheiding.

Ook heeft Olga haar pallet aan specialties uitgebreid en legt zich meer en meer toe op onderwater fotografie. Haar kennis, vaardigheden en talent zijn niet onopgemerkt gebleven. Ondertussen is zij ook ambassadrice van het merk Sea&Sea. Kijk hier voor meer over Olga als ambassadrice.

Silver Course Director voor Berdi Boeve

Ook als PADI Course Director zijn er onderscheidingen te ontvangen. Over 2018 heeft Berdi de status van PADI Silver Course Director gehaald. Dit door zich in te zetten voor PADI Professionele trainingen. Ondermeer voor PADI Divemasters en het geven van de PADI Instructor Development Course. Ook tellen het aantal Instructor Specialties en de Emergency First Response Instructor studenten mee.

PADI Award voor bijdrage aan duiktraining

Op Duikvaker werden Berdi en Olga verrast door Regiomanager Margriet Schuur en PADI Territory Director Patrick Voorma met de uitreiking van de PADI Recognition of outstanding contribution in diver training.

Deze award zien wij als een enorme eer. Want we zijn pas in juni 2018 begonnen met onze PADI duikschool. Wie weet wat de toekomst gaat brengen.

Bekijk de uitreiking op FACEBOOK:https://www.facebook.com/scubaconnection1/photos/a.572072746519332/755355541524384/?type=3&theater

Hulde aan ons team

Al staan wij op de foto’s, dit hadden we nooit kunnen bereiken zonder ons team van PADI instructeurs. Bij deze willen wij ons kernteam van absolute toppers: Nanda, Toine en Henk bedanken. En natuurlijk niet te vergeten de andere PADI Instructeurs en Divemasters die ons ondersteund hebben!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *