• Alle PADI opleidingen op één adres
 • Flexible PADI duikcursussen
 • 06 46305063

Onze PADI Wintercursussen starten weer! Kijk snel in de cursusagenda

Onze PADI Wintercursussen starten weer! Kijk snel in de cursusagenda

  PADI Assistent Instructor

  PADI PADI Assistent Instructor

  €699,00

  Weer weten? Lees hier verder

  PADI Assistant Instructor

  PADI Assistant Instructor, weer een stap erbij!  Als assistent instructeur mag je onder toezicht van een instructeur onderdelen van de PADI Open Water Diver cursus geven. Om duikers te helpen aan hun duikbrevet. Vervolgens mag jij zelfstandig lesgeven in bepaalde specialties en delen van vervolgopleidingen.

  Wat jij gaat leren tijdens de Assistant Instructor

  Wat jij bij onze PADI 5* IDC duikschool leert tijdens deze opleiding is je bekendheid met het PADI systeem vergroten. Tevens ga je leren lesgeven in duiktheorie, het zwembad en het buitenwater. Daarbij is deze cursus is zeer geschikt wanneer je nog niet aan de deelnamevereisten van de instructeurs cursus voldoet. Of wanneer je nog niet toe bent aan volledig zelfstandig lesgeven.

  Vaardigheden en kennis

  In de PADI Divemaster cursus heb je al je vaardigheden onderwater getoond. Ook als PADI Assistant Instructor ga je de 24 duikvaardigheden in het zwembad nog een keer demonstreren. De zwembadtijden voor ons PADI duikcentrum zijn op donderdagavond van 21:00 tot 22:00. En we doen dit in zwembad de Lunet in Naarden

  Ook wordt jouw kennis van de duiktheorie verder aangescherpt en getoetst. Een fundamentele kennis van o.a. de PADI duiktabel, duikfysica en duikfysiologie zijn onmisbaar. Zekers als je werk met beginnende duikers. Hierdoor kan jij, als PADI Assistant Instructor, vragen van jouw studenten in een PADI proefduik goed beantwoorden.

  Deelnamevereisten PADI Assistant Instructor:

  • Minimaal 18 jaar oud
  • een geldige medische keuring (niet ouder dan 12 maanden)
  • Actieve PADI Dive Master (of vergelijkbaar brevet)
  • 60 gelogde duiken

  bijkomende kosten bij deze cursus

  De de kosten van de cursus zijn de opleidingskosten bij PADI 5* Duikschool Scuba Connection. Er zijn bijkomende kosten en hieronder zie je de kosten op een rij:

  • Instructeursmaterialen en boekenpakket (IDC Crewpack) €549

  Certificeringsaanvraag en kosten

  Je bent gewend om je gegevens door te geven aan de instructeur. Bij de professionele opleidingen gaat dit net even anders. Namelijk, je dient voor de Divemaster een aanvraagformulier in te vullen in in te sturen naar PADI. Dat regelen wij natuurlijk met jou.

  • aanvraagkosten PADI Assitent Instructor: €85 (direct aan PADI te betalen)

  Hoe nu verder naar PADI duikinstructeur?

  De PADI Assistant Instructeur-opleiding is een onderdeel van de volledige instructeurs opleiding (IDC), welke uit 2 delen bestaat. Daarmee is het assistent instructeurs gedeelte deel één van de instructeurs opleiding.

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »