Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Schrijf je in
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
DUIKVAKER is de beurs voor duiken en snorkelen.

DUIKVAKER is de beurs voor duiken en snorkelen.

DUIKVAKER 2020 en Scuba Connection

DUIKVAKER is het evenement voor duiken en snorkelen in Nederland. Elk jaar in het eerste weekend van februari komt heel duikend Nederland hier samen. Een leuke, gezellige en gevarieerde beurs, waar je alles kunt vinden op het gebied van opleidingen, materialen en reizen.

Jij komt toch ook?

XDEEP en Scuba Connection op stand 96&98

Omdat we zelf weg zijn van de materialen van XDEEP, hebben we de handen ineengeslagen. Dit jaar zijn wij en XDEEP te vinden op één grote stand. Daarmee is onze stand dit jaar 2 keer zo groot. 

Wil je meer weten over XDEEP materialen, onderhoud of wil je een testduik maken? Dan is dit je kans om alles wat XDEEP te bieden heeft te komen bewonderen. 

"LIVE" je eigen vest configureren

Alle modellen van XDEEP, zowel backmount als sidemount, zijn nu zelf samen te stellen. Wil je het eens proberen of informeren over hoe dat werkt? Kom dan naar onze stand en maak vrijblijvend jouw eigen ontwerp. Wij helpen je om de juiste keuzes te maken. Het uiteindelijke eindresultaat komt van jouw hand.

Dus ben je opzoek naar een nieuw vest en overweeg je een wing? Wij helpen je graag!

PADI Duikopleidingen

Ook dit jaar staan we met ons team van instructeurs. Heb je interesse in een bepaalde PADI opleiding, dan leggen we je alles uit. Bovendien kan je meteen boeken als het antwoord je bevalt. Ervaar zelf hoe flexibel we zijn met het inplannen van jouw volgende duikavontuur! 

Elke opleiding kan starten op een voor jou gepast moment. Samen kijken we naar de mogelijkheden en zo plannen we jouw cursus op jouw moment. 

PADI Professional worden

Professional worden werpt vaak nogal wat vragen op. Wij besteden tijd en aandacht aan je om het voor jouw juiste pad te vinden. Ook onze professionele opleidingen zijn volledig aan te passen aan jouw schema

Wil je meer en van jouw hobby je beroep maken, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Je bent niet de eerste die we toekomst perspectief bieden in de duikindustrie. Wellicht wil je een tijdje naar het buitenland of jouw eigen duikschool starten!

Hier coachen wij ook in en helpen je op weg een goed start te maken in de duikindustrie, waar dan ook ter wereld. Kom kennismaken en vandaar uit kan het sneller gaan dan je voor mogelijk hebt gehouden. Wij kennen de weg en hebben een groot internationaal netwerk. Een netwerk waar jij deel vanuit maakt.

FOURTH ELEMENT

Een van onze merken is Fourth Element. Dit jaar gaan we daar extra aandacht aan besteden. Gewoon omdat het mooi is, maar bovendien omdat Fourth Element een sterke filosofie heeft. Deze filosofie willen we graag met je delen.

Het laatste nieuws: PADI TECREC cursussen!

Op DUIKVAKER kan je ook alvast de informatie komen inwinnen over onze nieuwste opleidingen in 2020. Vanaf maart 2020 starten we ook met de PADI TecRec opleidingen. Dit zijn de technische duikcursussen van PADI. Alvast meer weten? Breng ons een bezoekje ;-)

YES, goed idee! Wij komen ook!

We zien je natuurlijk graag persoonlijk op Duikvaker! Kom en laat je verrassen, informeren en inspireren! Je vind ons op stand 96-98 bij het Duikerscafé.

DUIKVAKER 2020 in de EXPO in Houten

  • Vrijdag 31 januari 18 - 21 uur
  • Zaterdag 1 februari 10 - 18 uur
  • Zondag 2 februari 10 - 17 uur

KAARTEN BESTEL JE HIER

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »