Onze lessen gaan weer van start in het water!
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
De volgende PADI IDC komt eraan. Schrijf je in
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Merken

Ossidabile

OSSIDABILE, het duiksieraad als kado voor de duiker

Met Ossidabile is er een nieuw duik sieraad in Nederland gelanceerd. Hand vervaardigd, duurzaam geproduceerd in Italië en persoonlijk. Het perfecte kado voor de duiker. Of je het nu voor jezelf of voor een ander koopt, Ossidabile sieraden worden steeds persoonlijker. Deze sieraden zijn verkrijgbaar bij Scuba Connection in Naarden in het Gooi.

Wat is Ossidabile?

Ossidabile is Italiaans voor geoxideerd. Letterlijk is oxidatie, de transformatie van het materiaal. Voor ons is het ook een metafoor met een hogere betekenis. Namelijk de transformatie van een ideaal naar een concrete actie.

For Africa collectie

Want de “Made in Italy” waarde en het produceren van de handgemaakte hangers in Italië, Hiermee wordt het project in Afrika ondersteund. Want een deel van de inkomsten zetten we om in concrete hulp. Dit om de zelfredzaamheid en de toegang tot onderwijs te stimuleren. Doen we dit via het project “For Africa”.

Het is een bedrijfsmodel dat de balans zoekt tussen materiële en spirituele verrijking via duik sieraden.

Het perfecte cadeau voor de duiker

De sieraden van Ossidabile zijn ontstaan uit een passie voor de zee. Vanuit dat perspectief werden de eerste ontwerpen gemaakt en is de collectie ontstaan. Als duiker vind je zeker één van jouw favoriete dieren in de collectie 2018.

Duiksieraden vervaardigd uit Brons

Alles sieraden van Ossidabile zijn vervaardigd uit brons. Alle designs zijn authentiek en in het atelier in Italië ontworpen. Van elke ontwerp wordt een mal vervaardigd uit wax en vervolgens worden deze gegoten in de eigen fabriek.

Elk denkbaar exemplaar wordt uiteindelijk met de hand afgewerkt. Hiermee doen we dan ook niet aan massa productie. Zo blijft jouw duiksieraad exclusief.

Jouw duik sieraad wordt nog meer van jou

Elke huid is anders en daar reageert de hanger op. Naar verloop van tijd zal jouw duik sieraad dan ook meer en meer van jou worden. Door de verkleuring over tijd, krijgt het een eigen identiteit, Jouw identiteit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »