Van 21-09-2020 tot 05-10-2020 zijn wij op vakantie.
SIDEMOUNT SUMMER: Leer deze zomer Sidemount duiken
XDEEP wing proberen? Zeker doen.
Aqua Pencil het onderwater potlood

Aqua Pencil het onderwater potlood

Terug naar overzicht

€ 14,95

De Aqua Pencil is het onderwaterpotlood voor duikers. Een onmisbaar potlood voor duikers en PADI Divemasters en PADI Instructeurs.

Ik wil graag meer weten.

  • Op voorraad

Weer weten? Lees hier verder

Aqua Pencil, het onderwater potlood voor de duiker.

Aqua Pencil is het potlood voor onderwater. Eindelijk een potlood wat goed schrijft en je niet hoeft te slijpen. Het komt je vast bekend voor dat, wanneer je aantekeningen onderwater moet maken, jouw potlood breekt.

Dat is met dit onderwaterpotlood wel anders.

Navulling voor de Aqua Pencil

Dit onderwaterpotlood, hoef je namelijk niet te slijpen. Bij de Aqua Pencil zit potloodvulling bijgeleverd. Zodoende hoef je alleen maar te draaien. Vervolgens schrijf je weer verder onderwater. Samen met de Tether, de houder van het potlood, hoef je ook niet meer te zoeken. Alles georganiseerd bij elkaar.

Onmisbaar voor Divemasters en PADI Instructeurs

Ongeacht de cursus die je geeft, wil je regelmatig aantekeningen maken onderwater. Met de Aqua Pencil heb je jouw onderwater potlood altijd bij de hand. Zeker als PADI IDC staff instructor en gedurende de PADI IDC, moet je veel schrijven. Met een gewoon onderwaterpotlood, kom je dan vaak te kort.

Met de Aqua Pencil is dat verholpen. Je hebt jouw potlood voor onderwater altijd bij. Zeker in combinatie met de houder en de klem voor op jouw PADI leitjes. Zo grijp je nooit mis en kun je eenvoudig je aantekeningen maken. Zelfs met dikke handschoenen schrijft dit potlood makkelijk onderwater.

 

Onze duikers bekeken dit ook:

Wellicht is dat ook wat voor jou?

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »